Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Bence |
---|---|
További közreműködők: | Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140584 |
Hasonló tételek
-
Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Anikó
Megjelent: (2021) -
Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására
Szerző: Kovács Kalic Kincső
Megjelent: (2022) -
Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre
Szerző: Brinza Anett
Megjelent: (2023) -
Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére
Szerző: Tamás Hunor Csaba
Megjelent: (2021) -
Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira
Szerző: Futó Barbara Anna
Megjelent: (2023)