Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Bence
További közreműködők: Csanádi József (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140584
LEADER 00804nta a2200205 i 4500
001 dipl140584
005 20240515140306.0
008 240515s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács Bence 
245 1 0 |a Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Bence Kovács 
246 1 0 |a Investigation of sonication and homogenization on goat milk curds  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Csanádi József  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140584/1/2023_kovacs_bence.pdf  |z Dokumentum-elérés