Hagyományos és gyors mikrobiológiai vizsgálatok összehasonlítása UHT tejeknél
Elmentve itt :
Szerző: | Berta Luca Zsanna |
---|---|
További közreműködők: | Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140568 |
Hasonló tételek
-
Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Maczelka Csenge
Megjelent: (2022) -
Szárított fűszerek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Ujlaky Balázs
Megjelent: (2022) -
Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Szerző: Vasas Gábor
Megjelent: (2023) -
Kézfertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálata
Szerző: Rehák Bence
Megjelent: (2021) -
Gyors nedvesség meghatározó műszer adaptálása egyes tejtermékekre
Szerző: Pálinkóné Bozó Éva
Megjelent: (2023)