Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Boglárka |
---|---|
További közreműködők: | Pappné Sziládi Katalin (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140567 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kondász Dominika
Megjelent: (2022) -
Soxhlet eljárás és Soxtec extrakciós módszer összehasonlítása kekszek zsírtartalmának meghatározásában
Szerző: Bakró Dóra
Megjelent: (2021) -
Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre
Szerző: Brinza Anett
Megjelent: (2023) -
Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre
Szerző: Molnár Zoltán
Megjelent: (2022) -
Lenolajok összetételének vizsgálata
Szerző: Sajben Csilla
Megjelent: (2022)