Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Boglárka
További közreműködők: Pappné Sziládi Katalin (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140567
LEADER 00837nta a2200205 i 4500
001 dipl140567
005 20240515142735.0
008 240515s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács Boglárka 
245 1 0 |a Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Boglárka Kovács 
246 1 0 |a Correlation study of color characteristics and composition of biscuits  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 2 |a Pappné Sziládi Katalin  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140567/1/2023_kovacs_boglarka.pdf  |z Dokumentum-elérés