Útifűmaghéj és chiamagliszt felhasználása száraztészta termékben
Elmentve itt :
Szerző: | Dudás Dávid István |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140566 |
Hasonló tételek
-
Funkcionális száraztészta kifejlesztése
Szerző: Komlódi Tekla
Megjelent: (2022) -
Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2021) -
Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben
Szerző: Kosztolányi Georgina
Megjelent: (2022) -
Gluténmentes száraztészta
Szerző: Pfeffer Noémi
Megjelent: (2021) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021)