Növényi sajtanalógok készítése és vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Szűcs Krisztián |
---|---|
További közreműködők: | Nyergesné Illés Erzsébet (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140556 |
Hasonló tételek
-
Kelt tészták készítése "növényi tejek" felhasználásával
Szerző: Árva Szabina
Megjelent: (2022) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023) -
Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése
Szerző: Baross Anna
Megjelent: (2022) -
Bioaktív vegyületek mikrohullámú extrakciójának hatékonyság-vizsgálata növényi alapanyagokból
Szerző: Győri Anna
Megjelent: (2022) -
Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése
Szerző: Szőts Kata
Megjelent: (2023)