Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kárpáti Evelin
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140546
LEADER 00807nta a2200205 i 4500
001 dipl140546
005 20241126105115.0
008 240515s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kárpáti Evelin 
245 1 0 |a Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Evelin Kárpáti 
246 1 0 |a The effect of different relaxants on the structure of the pasta  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140546/1/2023_karpati_evelin.pdf  |z Dokumentum-elérés