Eperbor készítése kisüzemi körülmények között
Elmentve itt :
Szerző: | Vári Renáta |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140545 |
Hasonló tételek
-
Kisüzemi sörfőzde tervezése
Szerző: Lázár Levente
Megjelent: (2022) -
Kisüzemi pálinka gyártás bemutatása az alapanyag termesztéstől kezdve
Szerző: Purgel Dominik
Megjelent: (2023) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023) -
Növényi sajtanalógok készítése és vizsgálata
Szerző: Szűcs Krisztián
Megjelent: (2023) -
Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Szerző: Herman Fruzsina
Megjelent: (2023)