Kézműves termékek élelmiszer-biztonságának jogi háttere
Elmentve itt :
Szerző: | Tarján Péter |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/139061 |
Hasonló tételek
-
Védett helyiségek biztonságának szempontjai
Szerző: Bréda Gábor
Megjelent: (2016) -
A kézműves termékek fogyasztóinak magatartását befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Fodor Bernadett
Megjelent: (2021) -
Környezetirányítási rendszerek jogi háttere
Szerző: Németh András
Megjelent: (2004) -
A gyermeket vállaló családok szociális biztonságának alakulása, a rendszerváltozás óta
Szerző: Debreczeniné Donka Csilla
Megjelent: (2003) -
A munkavégzéssel kapcsolatos védőoltások jogi háttere
Szerző: Chovanecz Török Szilvia
Megjelent: (2022)