|
|
|
|
LEADER |
00689nta a2200181 i 4500 |
001 |
dipl139061 |
005 |
20240603090759.0 |
008 |
240603s2023 hu om 000 hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Tarján Péter
|
245 |
1 |
0 |
|a Kézműves termékek élelmiszer-biztonságának jogi háttere
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Péter Tarján
|
246 |
1 |
0 |
|a Legal background on food safety of hand-made products
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2023
|
650 |
|
4 |
|a Jogi és igazgatási tanulmányok
|
650 |
|
4 |
|a Law
|
700 |
0 |
1 |
|a Vidács Anita
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/139061/1/2023_tarjan_peter.pdf
|z Dokumentum-elérés
|