Kézműves termékek élelmiszer-biztonságának jogi háttere

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tarján Péter
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Law
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/139061
LEADER 00689nta a2200181 i 4500
001 dipl139061
005 20240603090759.0
008 240603s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tarján Péter 
245 1 0 |a Kézműves termékek élelmiszer-biztonságának jogi háttere  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Péter Tarján 
246 1 0 |a Legal background on food safety of hand-made products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
650 4 |a Law 
700 0 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/139061/1/2023_tarjan_peter.pdf  |z Dokumentum-elérés