Preparation of a Probiotic, Milk-Free Beverage from Carrot Juice
Elmentve itt :
Szerző: | Tahboub Nermin Sameer Abdelmauty |
---|---|
További közreműködők: |
Kovács Kornél
(Témavezető) Krisch Judith (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/136222 |
Hasonló tételek
-
Preparation of a probiotic, milk-free beverage from carrot juice
Szerző: Tahboub Nirmeen, et al.
Megjelent: (2022) -
Turning sweet potato juice into probiotic beverages
Szerző: Tarek Mohamed, et al.
Megjelent: (2021) -
Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices
Szerző: Otegenova Aruzhan
Megjelent: (2023) -
Role of probiotic Lactobacillus fermentum KKL1 in the preparation of a rice based fermented beverage
Szerző: Ghosh Kuntal, et al.
Megjelent: (2015) -
Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices [abstract] /
Szerző: Otegenova Aruzhan, et al.
Megjelent: (2023)