Egy fehérje-fehérje interakciók teljes proteom szintű szűrésére alkalmas eljárás kifejlesztése emlős szövetkultúra rendszerben
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Anna |
---|---|
További közreműködők: |
Mátés Lajos
(Témavezető) Huliák Ildikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135852 |
Hasonló tételek
-
Fehérjék és fehérje-fehérje interakciók vizsgálata
Szerző: Bodai László
Megjelent: (2015) -
Fehérje interakciók azonosítása biológiai szövegekben
Szerző: Nemes Zsolt
Megjelent: (2015) -
Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése
Szerző: Szabad Alex
Megjelent: (2020) -
Fehérje interakciók az ecetmuslica telomerének retrotranszpozonjain
Szerző: Takács Sándor
Megjelent: (2014) -
Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Szigetvári Viktória
Megjelent: (2022)