Környezettudatosság az élelmiszeriparban
Elmentve itt :
Szerző: | Szász Ágnes |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135610 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszeriparban felhasználható mikroalgák szakértői megítélése
Szerző: Cseh Débora
Megjelent: (2023) -
Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban
Szerző: Cebula Katalin Jadwiga
Megjelent: (2023) -
Magyar és helyi termékek fogyasztói megítélése a környezettudatosság jegyében
Szerző: Jákob Zsolt
Megjelent: (2020) -
Cukor helyettesítése sütőipari termékekben
Szerző: Dombovári Ágnes
Megjelent: (2022) -
Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával
Szerző: Meszlényi Csilla Ágnes
Megjelent: (2023)