Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Fodor Anita Bettina |
---|---|
További közreműködők: | Mihalkó József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135583 |
Hasonló tételek
-
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint
Megjelent: (2021) -
Kereskedelmi és gyártói márkás "baromfivirslik" összehasonlítása
Szerző: Agárdi Marcell
Megjelent: (2023) -
Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Antal Nóra Kata
Megjelent: (2020) -
Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Hegedűs Ákos
Megjelent: (2021) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Sustyák Dóra
Megjelent: (2022)