Konvencionális és ökológiai (bio) területen termesztett tönkölybúzák vizsgálata és összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Fekete Péter |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135575 |
Hasonló tételek
-
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021) -
Az Abonett Kft. által gyártott bio és gluténmentes termékek fogyasztásának tendenciája hazánkban marketingstratégiai szempontból
Szerző: Dobos-Nagy Diána
Megjelent: (2021) -
Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Szerző: Gyovai Anna
Megjelent: (2021) -
Konvencionális és hidrokultúrás rendszer összehasonlítása a paprikatermelésben
Szerző: Pólya Zsolt Máté
Megjelent: (2020) -
Házi készítésű és kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerek összehasonlítása
Szerző: Varga Krisztina
Megjelent: (2021)