Cukorhelyettesítés lehetősége sütőipari termékekben
Elmentve itt :
Szerző: | Berente Beatrix |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135573 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben
Szerző: Csurai Boglárka
Megjelent: (2021) -
Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben
Szerző: Dobler Adél
Megjelent: (2021) -
Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben
Szerző: Torma Eszter
Megjelent: (2023) -
Cukor helyettesítése sütőipari termékekben
Szerző: Dombovári Ágnes
Megjelent: (2022) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021)