Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135568 |
Hasonló tételek
-
Zab készítmények alkalmazásának hatása a tészta-reológiai tulajdonságokra
Szerző: Szólik Róbert
Megjelent: (2023) -
Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére
Szerző: Kárpáti Evelin
Megjelent: (2023) -
Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2020) -
Kelt tészta és gluténmentes kelt tészta összehasonlítása
Szerző: Bujdosó Hédi
Megjelent: (2021) -
Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre
Szerző: Brinza Anett
Megjelent: (2023)