Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Zoltán
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135568
LEADER 00798nta a2200205 i 4500
001 dipl135568
005 20230808115151.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Zoltán 
245 1 0 |a Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zoltán Molnár 
246 1 0 |a Effect of dough composition on rheological characteristics  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135568/1/2022_molnar_zoltan.pdf  |z Dokumentum-elérés