Cirok tannin tartalmának változása élelmi célú feldolgozása során
Elmentve itt :
Szerző: | Virág Szabina |
---|---|
További közreműködők: |
Bakos Tibor Ernőné
(Témavezető) Pauk Jánosné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135557 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Cirok nemesítési vonalak genetikai diverzitásvizsgálata tannin tartalomra
Szerző: Varga Gyöngyi
Megjelent: (2020) -
Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Márton Katalin
Megjelent: (2021) -
Tönköly DH vonalak fruktán tartalmának változásai
Szerző: Dóczi Nikolett
Megjelent: (2021) -
Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Ferencz Petra
Megjelent: (2023) -
Ehető filmbevonat alkalmazása gyümölcsök tárolása során
Szerző: Szilágyi Anna Lili
Megjelent: (2023)