|
|
|
|
LEADER |
00792nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135532 |
005 |
20230808153137.0 |
008 |
230808s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Szatmári Patrik
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Patrik Szatmári
|
246 |
1 |
0 |
|a Development of antioxidant fruit jelly products
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
700 |
1 |
|
|a Gyimes Ernő János
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135532/1/2022_szatmari_patrik.pdf
|z Dokumentum-elérés
|