Különböző zöldségekkel dúsított cipó készítése
Elmentve itt :
Szerző: | Borbély Bence |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135527 |
Hasonló tételek
-
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021) -
Szelénnel dúsított cipó kifejlesztése
Szerző: Horváth-Gaudi Miklós
Megjelent: (2020) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021) -
Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata
Szerző: Bondár Nikolett
Megjelent: (2021) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023)