|
|
|
|
LEADER |
00834nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135514 |
005 |
20230808100440.0 |
008 |
230808s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Kocsis Tamás
|
245 |
1 |
0 |
|a Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Tamás Kocsis
|
246 |
1 |
0 |
|a Comparative analysis of the physical and organoleptic properties of beers
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
700 |
2 |
|
|a Pappné Sziládi Katalin
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135514/1/2022_kocsis_tamas.pdf
|z Dokumentum-elérés
|