Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kocsis Tamás
További közreműködők: Pappné Sziládi Katalin (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135514
LEADER 00834nta a2200205 i 4500
001 dipl135514
005 20230808100440.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kocsis Tamás 
245 1 0 |a Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tamás Kocsis 
246 1 0 |a Comparative analysis of the physical and organoleptic properties of beers  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 2 |a Pappné Sziládi Katalin  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135514/1/2022_kocsis_tamas.pdf  |z Dokumentum-elérés