Funkcionális száraztészta kifejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Komlódi Tekla
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135508
LEADER 00752nta a2200205 i 4500
001 dipl135508
005 20230808101351.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Komlódi Tekla 
245 1 0 |a Funkcionális száraztészta kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tekla Komlódi 
246 1 0 |a Development of functional pasta  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135508/1/2022_komlodi_tekla.pdf  |z Dokumentum-elérés