A gluténmentes táplálkozás szerepe a testtömeg megőrzésben
Elmentve itt :
Szerző: | Csanády Laura |
---|---|
További közreműködők: | Véha Antal (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135506 |
Hasonló tételek
-
Gluténmentes száraztészta
Szerző: Pfeffer Noémi
Megjelent: (2021) -
Gluténmentes croissant termékek fejlesztése
Szerző: Varga Réka
Megjelent: (2021) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
Kelt tészta és gluténmentes kelt tészta összehasonlítása
Szerző: Bujdosó Hédi
Megjelent: (2021) -
Egészséges táplálkozás kialakítása fiatal felnőttek korosztályában
Szerző: Schauer Márta
Megjelent: (2021)