Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Réka |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135504 |
Hasonló tételek
-
Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Varga Viktória
Megjelent: (2022) -
Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Kocsis Tamás
Megjelent: (2022) -
Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szabó Nelli
Megjelent: (2022) -
Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata
Szerző: Megyesi Hanna
Megjelent: (2022) -
Termelői sajtminták összehasonlító elemzése
Szerző: Nagy Bálint
Megjelent: (2022)