Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Réka
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135504
LEADER 00805nta a2200205 i 4500
001 dipl135504
005 20230808154324.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Varga Réka 
245 1 0 |a Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Réka Varga 
246 1 0 |a Comparison of meat quality of farmed and wild pheasants  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135504/1/2022_varga_reka.pdf  |z Dokumentum-elérés