|
|
|
|
LEADER |
00805nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135504 |
005 |
20230808154324.0 |
008 |
230808s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Varga Réka
|
245 |
1 |
0 |
|a Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Réka Varga
|
246 |
1 |
0 |
|a Comparison of meat quality of farmed and wild pheasants
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
700 |
2 |
|
|a Szepesi-Bencsik Dóra
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135504/1/2022_varga_reka.pdf
|z Dokumentum-elérés
|