|
|
|
|
LEADER |
00849nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135502 |
005 |
20230807110447.0 |
008 |
230807s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Takács Ágota
|
245 |
1 |
2 |
|a A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Ágota Takács
|
246 |
1 |
0 |
|a The impact of COVID-19 on food waste, opportunities for the reduction
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food safety
|
700 |
1 |
|
|a Bánáti Diána
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135502/1/2022_takacs_agota.pdf
|z Dokumentum-elérés
|