A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Takács Ágota
További közreműködők: Bánáti Diána (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135502
LEADER 00849nta a2200205 i 4500
001 dipl135502
005 20230807110447.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Takács Ágota 
245 1 2 |a A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ágota Takács 
246 1 0 |a The impact of COVID-19 on food waste, opportunities for the reduction  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Bánáti Diána  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135502/1/2022_takacs_agota.pdf  |z Dokumentum-elérés