Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Tímea |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135499 |
Hasonló tételek
-
Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között
Szerző: Gyevi-Szabó Viktória
Megjelent: (2022) -
Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján
Szerző: Mátyus Olga
Megjelent: (2022) -
Gyümölcsszörpnek megfelelő modellanyaggal elvégzett összehasonlító kioldódási vizsgálat original illetve RPET anyagból készült flakonokból
Szerző: Gál Mária Márta
Megjelent: (2022) -
Aktív ehető filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Szekeres Kornél
Megjelent: (2022) -
A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra
Szerző: Lénárt Larion
Megjelent: (2022)