Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján
Elmentve itt :
Szerző: | Mátyus Olga |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135495 |
Hasonló tételek
-
Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése
Szerző: Baross Anna
Megjelent: (2022) -
Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Papp Kitti
Megjelent: (2021) -
Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2022) -
Allergén mentes termékek vizsgálata
Szerző: Ökrös Viktória
Megjelent: (2022) -
Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között
Szerző: Gyevi-Szabó Viktória
Megjelent: (2022)