|
|
|
|
LEADER |
00907nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135495 |
005 |
20230807093046.0 |
008 |
230807s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Mátyus Olga
|
245 |
1 |
0 |
|a Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Olga Mátyus
|
246 |
1 |
0 |
|a Comparison of animal products and their plant based equivalents from different perspectives
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food safety
|
700 |
2 |
|
|a Szepesi-Bencsik Dóra
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135495/1/2022_matyus_olga.pdf
|z Dokumentum-elérés
|