Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Mátyus Olga
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135495
LEADER 00907nta a2200205 i 4500
001 dipl135495
005 20230807093046.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Mátyus Olga 
245 1 0 |a Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Olga Mátyus 
246 1 0 |a Comparison of animal products and their plant based equivalents from different perspectives  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food safety 
700 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135495/1/2022_matyus_olga.pdf  |z Dokumentum-elérés