A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra
Elmentve itt :
Szerző: | Lénárt Larion |
---|---|
További közreműködők: | Lendvai Edina (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135493 |
Hasonló tételek
-
A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei
Szerző: Takács Ágota
Megjelent: (2022) -
Aktív ehető filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Szekeres Kornél
Megjelent: (2022) -
Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2022) -
Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán
Szerző: Gajdos János
Megjelent: (2022) -
A Covid-19 hatása a közösségi közlekedésre
Szerző: Matúz Tamás
Megjelent: (2022)