Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gajdos János
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135486
LEADER 00849nta a2200205 i 4500
001 dipl135486
005 20230807091641.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gajdos János 
245 1 0 |a Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán  |h [elektronikus dokumentum] /  |c János Gajdos 
246 1 0 |a The effect of edible film containing biological agent on microbiology condition of meat product  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135486/1/2022_gajdos_janos.pdf  |z Dokumentum-elérés