Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között
Elmentve itt :
Szerző: | Gyevi-Szabó Viktória |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135484 |
Hasonló tételek
-
Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2022) -
Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére
Szerző: Tamás Hunor Csaba
Megjelent: (2021) -
Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján
Szerző: Mátyus Olga
Megjelent: (2022) -
Allergén mentes termékek vizsgálata
Szerző: Ökrös Viktória
Megjelent: (2022) -
Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során
Szerző: Szabó Viktor Norbert
Megjelent: (2021)