Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Nelli |
---|---|
További közreműködők: | Pappné Sziládi Katalin (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135483 |
Hasonló tételek
-
Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Kocsis Tamás
Megjelent: (2022) -
Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Varga Viktória
Megjelent: (2022) -
Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése
Szerző: Horkics Matilda Ágnes
Megjelent: (2021) -
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021) -
A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Istella Orsolya
Megjelent: (2021)