Fenntarthatósági törekvések bemutatása és értékelése a Délalföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Integrációjánál
Elmentve itt :
Szerző: | Szőnyi Éva Julianna |
---|---|
További közreműködők: |
Kis Krisztián
(Témavezető) Ledóné Darázsi Hajnalka (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135472 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek promilográfos és extenzográfos vizsgálati eredményeinek összehasonlító értékelése
Szerző: Vörös Klaudia
Megjelent: (2022) -
Az élelmiszerpazarlás
Szerző: Bánszki Anna Daniella
Megjelent: (2022) -
Vegán csokoládétermék és töltelékének fejlesztése
Szerző: Csatári Enikő
Megjelent: (2022) -
Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2022) -
Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán
Szerző: Gajdos János
Megjelent: (2022)