Tojásmentes, mézes jellegű töltött teasütemény fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Széles Fanni Fruzsina |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135470 |
Hasonló tételek
-
Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése
Szerző: Takács Ágota
Megjelent: (2020) -
Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára
Szerző: Varga Levente Máté
Megjelent: (2023) -
Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása
Szerző: Dittrich Kata
Megjelent: (2020) -
Növényi hamburgerpogácsák fejlesztése
Szerző: Balla Piroska
Megjelent: (2023) -
Kacsahússal készült pástétomok fejlesztése
Szerző: Gyarmati Andrea
Megjelent: (2021)