Konzervipari hasznosítású szemes termények táplálkozásbiológiai értékelése
Elmentve itt :
Szerző: | Ungor Róbert |
---|---|
További közreműködők: | Véha Antal (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135464 |
Hasonló tételek
-
Alternatív táplálkozási módok értékelése
Szerző: Kissné Palotai Zsanett
Megjelent: (2021) -
Egy korszerű búzamalom őrléstechnológiai értékelése
Szerző: Provics Boglárka
Megjelent: (2022) -
Az olajnövény feldolgozás technológia értékelése
Szerző: Forgó Orsolya
Megjelent: (2023) -
Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében
Szerző: Matók Timea Éva
Megjelent: (2023) -
Zab készítmények alkalmazásának hatása a tészta-reológiai tulajdonságokra
Szerző: Szólik Róbert
Megjelent: (2023)