Kereskedelmi sertéspárizsik összehasonlító elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Németh Márk Olivér
További közreműködők: Mihalkó József (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135459
LEADER 00808nta a2200205 i 4500
001 dipl135459
005 20230807102612.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Németh Márk Olivér 
245 1 0 |a Kereskedelmi sertéspárizsik összehasonlító elemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Márk Olivér Németh 
246 1 0 |a Comparative analysis of commercial branded pork bologna sausages  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Mihalkó József  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135459/1/2022_nemeth_mark_oliver.pdf  |z Dokumentum-elérés