Ehető filmbevonatok élelmiszeripari alkalmazásának háttere
Elmentve itt :
Szerző: | Sipos Nóra |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135451 |
Hasonló tételek
-
Aktív ehető filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Szekeres Kornél
Megjelent: (2022) -
Az ultraszűrés áramlási viszonyainak hatásai élelmiszeripari szennyvizek tisztításában
Szerző: Monostori Kevin
Megjelent: (2022) -
Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Kávai Brigitta
Megjelent: (2023) -
Élelmiszeripari szennyvizek környezeti terhelésének csökkentése elő- és utókezelésekkel kombinált ultraszűréssel
Szerző: Ott Bence
Megjelent: (2022) -
Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Vedelek Fanni Petra
Megjelent: (2021)