Environmental and economic analysis of the EU agricultural policy
Elmentve itt :
Szerző: | Yavuz Seckin Reyhan |
---|---|
További közreműködők: | Lendvai Edina (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135433 |
Hasonló tételek
-
Consumer attitude in the fitness food market - netnographic research
Szerző: Hachani Beya
Megjelent: (2022) -
Biofilm elimination from industrial surfaces
Szerző: Singh Akanksha
Megjelent: (2022) -
Gluten-free cereals, diet and product development
Szerző: Arabi Maral
Megjelent: (2022) -
Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food
Szerző: Haroun Yasmine
Megjelent: (2022) -
Exploring cultured meat acceptance in relatively religious consumers in indonesia
Szerző: Ramzy Muhammad Fariz
Megjelent: (2022)