Speciális diéták kialakítása, elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Mundruczóné Deák Anett |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135424 |
Hasonló tételek
-
A mentes diéták és a betegségekből való kigyógyulás kapcsolata
Szerző: Molnár Csilla
Megjelent: (2022) -
A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása
Szerző: Kiss Klára
Megjelent: (2021) -
Termelői sajtminták összehasonlító elemzése
Szerző: Nagy Bálint
Megjelent: (2022) -
HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél
Szerző: Szaszák Szimonett
Megjelent: (2022) -
HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban
Szerző: Gubina Tamás
Megjelent: (2021)