Állati eredetű élelmiszerek kereskedelme és kapcsolódó fogyasztási szokásai Európai Uniós és hazai viszonylatban
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Bálint |
---|---|
További közreműködők: | Panyor Ágota (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135402 |
Hasonló tételek
-
Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése
Szerző: Baross Anna
Megjelent: (2022) -
Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Szerző: Vasas Gábor
Megjelent: (2023) -
Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Papp Kitti
Megjelent: (2021) -
Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával
Szerző: Antal Máté
Megjelent: (2023) -
Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján
Szerző: Mátyus Olga
Megjelent: (2022)