Állati eredetű élelmiszerek kereskedelme és kapcsolódó fogyasztási szokásai Európai Uniós és hazai viszonylatban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Bálint
További közreműködők: Panyor Ágota (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135402
LEADER 00895nta a2200205 i 4500
001 dipl135402
005 20230803112413.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács Bálint 
245 1 0 |a Állati eredetű élelmiszerek kereskedelme és kapcsolódó fogyasztási szokásai Európai Uniós és hazai viszonylatban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Bálint Kovács 
246 1 0 |a Trade in food of animal origin and related consumption habits in the European Union and in Hungary  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Panyor Ágota  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135402/1/2022_kovacs_balint.pdf  |z Dokumentum-elérés