Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csurgai Henrietta
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135398
LEADER 00786nta a2200205 i 4500
001 dipl135398
005 20230803094341.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csurgai Henrietta 
245 1 0 |a Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Henrietta Csurgai 
246 1 0 |a Possibility of sugar reduction in confectionery product  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135398/1/2022_csurgai_henrietta.pdf  |z Dokumentum-elérés