A Clean Label fagylalt termék fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Wolf Edina |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135395 |
Hasonló tételek
-
Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése
Szerző: Vass Katalin
Megjelent: (2023) -
Sertéshúsból készült grillkolbász termék fejlesztése
Szerző: Fazekas Csaba
Megjelent: (2022) -
Hipoallergén édesipari termék - omlós keksz fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2023) -
Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével
Szerző: Boda Ildikó
Megjelent: (2022) -
Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Maireisz Tímea
Megjelent: (2022)