Új vendéglátó egység HACCP rendszerének kiépítése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Tessza
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135388
LEADER 00746nta a2200205 i 4500
001 dipl135388
005 20230803103310.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Varga Tessza 
245 1 0 |a Új vendéglátó egység HACCP rendszerének kiépítése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tessza Varga 
246 1 0 |a HACCP system building of new catering  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135388/1/2022_varga_tessza.pdf  |z Dokumentum-elérés