Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Sineger Tamás |
---|---|
További közreműködők: |
Mihalkó József
(Témavezető) Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135387 |
Hasonló tételek
-
Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Hegedűs Ákos
Megjelent: (2021) -
Különböző gyártóktól származó virslik összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szeri Boglárka Ramóna
Megjelent: (2021) -
Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból
Szerző: Gyuris Nikolett
Megjelent: (2021) -
Bioaktív vegyületek mikrohullámú extrakciójának hatékonyság-vizsgálata növényi alapanyagokból
Szerző: Győri Anna
Megjelent: (2022) -
A csirke különböző testtájaiból készített panírozott termékek összehasonlító elemzése
Szerző: Jónás Kinga Gabriella
Megjelent: (2022)