Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sineger Tamás
További közreműködők: Mihalkó József (Témavezető)
Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135387
LEADER 00847nta a2200217 i 4500
001 dipl135387
005 20230803114940.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sineger Tamás 
245 1 0 |a Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tamás Sineger 
246 1 0 |a Comparative analysis of liver pates with different meat  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e ths 
700 0 1 |a Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135387/1/2022_sineger_tamas.pdf  |z Dokumentum-elérés