Sörhab kolloidkémiai vizsgálata és fogyasztói megítélése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Veres Bence
További közreműködők: Nyergesné Illés Erzsébet (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135384
LEADER 00805nta a2200205 i 4500
001 dipl135384
005 20230803121010.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Veres Bence 
245 1 0 |a Sörhab kolloidkémiai vizsgálata és fogyasztói megítélése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Bence Veres 
246 1 0 |a Colloidal characterization and consumer perception of beer foam  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Nyergesné Illés Erzsébet  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135384/1/2022_veres_bence.pdf  |z Dokumentum-elérés